Vi har haft nöjet att träffa en av våra kära användare Per på Linkura för att höra mer om hur dom använder Invajo.


Vad gör ni på Linkura?


På Linkura har vi utvecklat en EKG-mätare som man använder under lite längre tid än traditionellt EKG. Det är en liten smidig mätare som fångar upp data under hela dygnet och ger dig ett värde på  mental stress, återhämtning, sömnkvalitet och fysiska aktivitet. På så vis kan vi med precision hitta personer som har alldeles för höga nivåer av stress, brist på återhämtning och således riskerar att bli utbrända om de inte förändrar sitt beteende.

Vad använder ni Invajo till?

Vi arrangerar regelbundet seminarier och webbinarier och inom våra expertområden stress, sömn, arbetsmiljö, datadriven friskvård etc med många olika intressenter (säljare, talare, administratörer, marknadsförare osv då är Invajo ett extremt användarvänligt verktyg.

Varför valde ni Invajo?

Vi använde tidigare det verktyg vi har för nyhetsbrevet men eftersom vi är många inblandade och sitter på olika ställen i landet är det mycket smidigare att använda Invajo som är utvecklat för att att hjälpa arrangörer av event och seminarier och då täcker in allt som deltagarhantering, automatiska påminnelser osv.