Nyheter

Tom Oleson - Ny Projektledare på AppInConf

Mitt jobb är att hjälpa våra kunder att skapa så bra arrangemang som möjligt. Att skapa en smidig- och bra upplevelse från uppstart till genomfört projekt.


Sedan snart två månader tillbaka är Tom Olseson ny Senior Projektledare på AppInConf vilket vi är mycket glada för. Tom har lång erfarenhet från mötes- och konferensvärlden, där han tidigare jobbat på Conventum i Örebro. 

 

Välkommen till AppInConf. Du kommer att jobba som Senior Projektledare här, vad innebär det?Tom Oleson (1)

Mitt jobb är att hjälpa våra underbara kunder och partners att skapa så

 bra arrangemang som möjligt. Att skapa en smidig- och bra upplevelse från uppstart till genomfört projekt. Det är något jag verkligen ser fram emot.

 

Du har tidigare jobbat som Projktledare på Conventum vad tar du med dig därifrån?

Jag tar med mig ett helhetstänk- och en vetskap om att även till synes små detaljer i slutändan är viktiga i helheten för att genomföra ett lyckat projekt. Men även vikten av att skapa bra relationer, har vi roligt längs vägen så blir allt mycket lättare.

 

Du har snart varit här i två månader, vad är dina intryck så här långt?

Över förväntan! Det har varit fullt ös från start, vilket jag älskar. Det är så glädjande att äntligen andas morgonluft igen i mötesbranschen- och jag ser verkligen fram emot att få fortsätta med förhoppningsvis fler fysiska möten framöver.

 

Om man vill komma i kontakt med dig, hur gör man bäst då?

Eftersom jag ofta sitter upptagen i produktion på dagarna så kan det vara svårt att nå mig på telefon, men mejla mig på tom.oleson@appinconf.com så lovar jag att svara så fort jag kan. 

Similar posts

Håll dig uppdaterad med vad som händer inom eventhantering och Invajo

Bli först med att få info om vad som händer på marknaden inom eventhantering och med Invajo. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev.